• Beheerder Facebookpagina onbekend

  29/09/2016
 • Help!! Wie is de eigenaar van mijn Facebook bedrijfspagina?

  Een Facebook bedrijfspagina 'zonder' eigenaar is voor veel ondernemers een lastig probleem. Wat kan je er aan doen? Mogelijk kan dit stappenplan u iets verder helpen.

  • Wanneer is de Facebook Bedrijfspagina gemaakt
   Tot maart 2015 konden Facebook Bedrijfspagina's gemaakt worden als 'losse' pagina zonder koppeling met een persoonlijk profiel.
   Na 15 maart is elke Facebook Bedrijfspagina gemaakt vanuit een persoonlijk profiel
  • Klik op Info en daarna op Mijlpalen. U krijgt de start datum te zien. Dit is niet altijd de datum waarop de pagina is gestart. Dit is de datum die de maker heeft ingevoerd als startdatum van het bedrijf. Wanneer uw bedrijf bij de start een pagina heeft aangemaakt dan geeft dit een goede indicatie in welke maand/jaar de pagina is aangemaakt.
  • Kijk ook naar de datum van het eerste bericht.
 • Is de bedrijfspagina zichtbaar in uw persoonlijk profiel?

  Ja: U kunt overschakelen naar het bedrijfsprofiel
  Nee.... Wat kan er zijn gebeurd?

  • uw Facebook bedrijfspagina is gemaakt vanuit een ander persoonlijk profiel (uw 2e persoonlijk profiel, of het profiel van iemand anders)
  • Uw Facebook bedrijfspagina is voor 15 maart 2015 gemaakt als losse pagina zonder persoonlijk profiel
 • Op zoek naar een goede Webdesigner die tevens iCoach is?

  Sabine werkt snel, ze kan goed luisteren, ze coacht haar klant bij het opzetten van een website. Ze maakt vaste (prijs)afspraken, ze helpt klanten 24/7, ze houdt van schrijven ze is geïnteresseerd in mensen en houdt van tevreden klanten.

 • Uw Facebook bedrijfspagina is gemaakt vanuit een ander persoonlijk profiel

  Soms maken mensen een extra persoonlijke facebookpagina aan als 'basis' voor een Facebook Bedrijfspagina en men 'vergeet' de inlog gegevens van dat persoonlijke profiel.
  Probeer aan de hand van de startdatum van de pagina te achterhalen met welk e-mail adres het persoonlijke profiel is aangemaakt. Zoek in uw e-mail archief of archieven naar e-mail vanuit Facebook rond de startdatum. Als u die e-mail vindt dan hebt u twee gegevens achterhaald: het e-mail adres dat u gebruikte en de naam van het persoonlijke profiel.

  Weet u zeker dat u de pagina zelf niet hebt aangemaakt dan kunt u een bericht sturen aan de beheerder. De beheerder krijgt een melding binnen in zijn postbox. Als niemand deze postbox beheert dan krijgt u geen antwoord en hebt u pech.

 • Een 'losse' Facebook bedrijfspagina zonder persoonlijk profiel

  Sinds 15 maart 2015 is het onmogelijk om een losse Facebook Bedrijfspagina aan te maken. Toch bestaan er nog losse Facebook Bedrijfspagina die voor die datum zijn gemaakt. Log in op het profiel en maak uzelf beheerder van de pagina. Volg de beschrijving op deze pagina