• Facebook profiel omzetten naar pagina: oplossen van problemen

  04/07/2017
 • Facebook profiel omzetten....problemen

  Situatie: Je bent ooit gestart met een ’gewone’ Facebookpagina voor je bedrijfsactiviteit en je wilt je Facebook profiel omzetten. Je wist niet precies hoe het werkte met Facebook en je hebt inmiddels meerdere pagina's met verschillende profielen, gekoppeld aan verschillende e-mail adressen, de naamgeving klopt niet meer, kortom: Je hebt een probleem!!

 • Facebook persoonlijk profiel omzetten naar Facebook Bedrijfspagina

  Aan de hand van een analyse van het probleem maken we een inschatting van de kans op een succesvolle omzetting. Vaak is er sprake van meerdere profielen die moeten worden samengevoegd tot 1 persoonlijk profiel met daaraan gekoppeld 1 of meerdere bedrijfspagina's.
  Ook is het belangrijk dat de reacties van klanten bij het juiste e-mail adres terechtkomen.

  Een omzetting blijkt in de praktijk niet altijd succesvol te verlopen, gezien het groot aantal wanhopige klanten
  dat mij (te laat) consulteert. Een mislukte omzetting (onbereikbaar geworden bedrijfsprofiel) is helaas niet meer te herstellen. Het is dus zaak om dit proces heel goed voor te bereiden en veiligheidsmaatregelen te nemen.

  Nadat het probleem goed in kaart is gebracht kunnen profielen worden omgezet, samengevoegd of worden verwijderd.
  Facebook staat namelijk slechts 1 persoonlijk profiel per persoon toe. 

 • Op zoek naar een goede Webdesigner die tevens iCoach is?

  Sabine werkt snel, ze kan goed luisteren, ze coacht haar klant bij het opzetten van een website. Ze maakt vaste (prijs)afspraken, ze helpt klanten 24/7, ze houdt van schrijven ze is geïnteresseerd in mensen en houdt van tevreden klanten.