• Schijfhulpprogramma

  07/11/2016
 • Met schijfhulpprogramma kunt u uw systeem controleren en herstellen. Ook kunt u schijven zoals een USB stick of een externe harde schijf met dit programma formatteren.

  Een regelmatige controle van uw (goed draaiend) systeem met schijfhulpprogramma is aan te raden.

  Soms raakt uw systeem in ‘de war’ wanneer er nieuwe programma’s of updates worden geïnstalleerd: programma’s starten niet meer goed op / crashen na de start of uw systeem start niet meer (goed) op. U voert schijfhulpprogramma dan uit omdat u problemen heeft. Beide situaties worden besproken.

 • Controle van een normaal draaiend systeem:

  Schijfhulpprogramma MacOsX

  U start Schijfhulpprogramma heel makkelijk op vanuit Spotlight. Klik op het pictogram van Spotlight (1) en typ het woord 'schijf' in. Klik op Schijfhulpprogramma.

 • Op zoek naar een goede Webdesigner die tevens iCoach is?

  Sabine werkt snel, ze kan goed luisteren, ze coacht haar klant bij het opzetten van een website. Ze maakt vaste (prijs)afspraken, ze helpt klanten 24/7, ze houdt van schrijven ze is geïnteresseerd in mensen en houdt van tevreden klanten.

 • Schijfhulpprogramma Macosx

  In het scherm dat verschijnt worden in de linker kolom de schijven weergegeven die door het systeem herkend worden. Klik op het pictogram van de harde schijf (HD) en klik daarna (zonodig) op de tab van Schijf EHBO bovenin het scherm. Klik op de knop Controleer schijf en wacht de rapportage van het systeem af. Voer daarna Controleer schijfbevoegdheden... uit door op de knop te klikken.

 • Schijfhulpprogramma MacOsX

  Uw systeem vraagt bij problemen om Herstel schijfbevoegdheden uit te voeren.