• Lees wat klanten vonden van de dienstverlening en de samenwerking met Sabine van Erp

 • Ik was al ongeveer een jaar van plan om mijn website eens aan te pakken. Maar verder dan dat goede voornemen kwam ik nietJ Totdat Sabine op mijn pad kwam.
  Wat ben ik blij met mijn nieuwe website, die binnen no-time ook nog eens naar tevredenheid de lucht in kon. Ik heb Sabine’s professionele en enthousiaste aanpak erg gewaardeerd. Ze hielp me op plezierige manier met duidelijke uitleg en was ook nog eens ongelooflijk snel met reageren op mijn vragen. Haar applicatie is zo gebruikersvriendelijk, dat zelfs een digibeet als ik met plezier zelf met mijn website aan de slag ging. Met het resultaat ben ik erg tevreden en ik zou iedereen die denkt over een aanpassing of vernieuwing van de website haar van harte aanbevelen.

 • Rennie Bosman
  www.renniebosman.nl

  Sabine is zeer deskundig als webbouwer en heeft daar aanstekelijk veel plezier in. Zij heeft mij met veel geduld geholpen en geïnspireerd bij het bouwen. Ook mij als digibeet wees en wijst ze de weg en zo ontstaat er bij iedereen een persoonlijk gekleurde website

   Praktijk voor Therapie - Coaching en Opvoedingsondersteuning

 • Tineke Hoogendam Beeldend kunstenaar
  www.tinekehoogendam.nl

  De website... daar kwam het steeds maar niet van. Veel te veel gedoe, veel te duur en dan ook nog zoiets ingewikkelds zelf bij houden? Laat maar, tot dat Sabine mij vertelde dat het echt héél eenvoudig kon!Nu is er mijn website en ik houd hem zelf bij, dat kan dus en als ik als digibeet het weer even niet weet, hoef ik Sabine maar een mailtje te sturen en ik ben weer helemaal bij. Dank je Sabine!

 • Corna Groenveld Lifecoaching
  www.cornagroenveld.nl/

  Mijn nieuwe website is nu al weer een aantal maanden in de lucht en dat was een ware bevalling. Vooral de weg er naar toe was voor mij erg lastig. Waar vind ik iemand die verstaat wat ik wil, met wie ik kan communiceren. Gelukkig kwam die persoon in de gedaante van Sabine op mijn pad. Na een fantastisch kennismakingsgesprek was het voor mij direct duidelijk dat zij de juiste persoon was om mee aan de slag te gaan. Zij gaf mij de ruimte om mijn ideeën vorm te geven. Met haar kennis en inzicht heeft ze een voor mij werkbare opzet gemaakt waarna we samen verder aan het werk gegaan zijn om tot een prachtig eindproduct te komen. Door al haar steun, snelle reacties via de mail en haar begeleidende filmpjes raakte ik steeds meer vertrouwd met het onderhouden en aanpassen van mijn site. Voor mij is Sabine een engel, geef haar de tijd en zij maakt iets moois!

 • Op mijn bedrijf Adviesbureau Hotel Bierman in oprichting te kunnen promoten ben ik op zoek gegaan naar een websitebouwer. Iemand met wie ik een klik kan hebben, die begrijpt wat ik wil en dat ook uit kan voeren. Ik heb meerdere mensen uitgenodigd voor een gesprek en uiteindelijk twee partijen gevraagd een offerte in te dienen. De keuze is op Sabine van Erp gevallen.
  Waarom? Zij doet echt moeite om te begrijpen wat ik bedoel en gaat op zoek naar mogelijkheden om het waar te maken. En de prijs is aantrekkelijk.
  De werkwijze? Met Sabine ben ik in één keer in het (mijn) diepe gesprongen. Het frame van de website staat snel. Heb niet de idee dat Sabine je alles uit handen neemt. En wat ik echt heb ervaren: dat is maar goed ook. Werken met Sabine van Erp heeft bij mij ook geleid tot aanscherping van mijn ideeën over het bedrijf. Gedurende het proces van bouwen van de website heb ik Sabine van Erp leren kennen als iemand die deskundig is, geduldig, heel dienstverlenend en opererend als een partner. En dan is het ook nog een leuk mens.
  Het resultaat: een website waar ik trots op ben en een websitebouwer die ik iedereen van harte aanbeveel.   Oktober 2015

 • Marijke Hessels
  www.marijkehessels.nl

  Ik had al enige tijd een website via een gestandariseerde kunstenaarssite. Dit was voor mij op dat moment het meest haalbare omdat ik verder geen mogelijkheden had voor een eigen website.  Tot ik Sabine tegenkwam. Sabine heeft een website  gemaakt waarmee ik mij kan onderscheiden.
  Professioneel, overzichtelijk en een mooie bescheiden lay out.  Zo heb ik Sabine ook leren kennen. Ze is deskundig, weet wat ze doet, heeft en houdt overzicht en is dienstverlenend en gaat uit van mijn wensen. Ik ben inmiddels heel trots op mijn nieuwe website.
  Nu ben ik zover dat ik mijn web site zelf kan onderhouden. Ontzettend bedankt Sabine!

 • Mark Korsten Managing director
  http://www.kernboor.nl

  hierbij willen wij Sabine erg bedanken voor de prettige samenwerking met het realiseren van 2 hele mooie vernieuwde websites: www.kernboor.nl en 
  www.fepowertools.com Sabine was ons voorgesteld door het Nexus team, waar wij ook Gert Jan Berk erg dankbaar voor zijn.  Aangezien wij zelf niet de juiste kennis in huis hebben voor het bouwen van een nieuwe website was de ondersteunende hulp van Sabine een geschenk. Sabine is geduldig, werkt adviserend en heeft ons goed begeleid in het leren hoe wij onze websites kunnen onderhouden. Ik hoop dat wij nog lang met haar contact houden en kunnen haar zeer zeker aanbevelen

 • Pauline Wortelboer Loopbaanprofessional
  www.paulinewortelboer.nl/

  Sabine gaat gewoon aan het werk! Heerlijk die actie van Sabine, efficiënt en snel, door te luisteren, verbinding te maken met mij en mijn product, allerlei voorstellen te doen, doortastend en toch mij mijn bedenktijd te geven!
  Mijn website is nu online en geheel naar mijn wens!
  De site wordt goed gevonden op internet en nog steeds is Sabine, ondanks de afstand, mijn steun en toeverlaat als er vragen zijn.

 • Manfred Munters Mentorschappen
  www.manfredmunters.nl

  Juli 2013: Sabine is een kundige, flexibele, betrouwbare vrouw. Ze heeft mij geholpen met het opzetten van mijn website en een paar randzaken daarom heen. Je legt de vraag bij Sabine neer....en ze regelt het ! Door de korte lijnen is het prettig zaken doen met haar. Daarnaast toont ze ook oprecht belangstelling in jou als persoon en in je bedrijf en denkt ze zeker met je mee om de dienstverlening te verbeteren. (bijv. het aanreiken van nieuwe ideeën)

 • ZelfZijn Coaching | Marcel Gieling
  www.zelfzijncoaching.nl

  Bovenal vind ik jouw benadering van mijn vraag voor een eigen website erg professioneel. Je hebt goed gekeken naar wie ik ben en wat ik
  nodig heb. Na een voortvarende start van jouw kant en de afstemming die je daarbij hebt gezocht, heb ik heb volledige vrijheid ervaren om
  mijn eigen tempo te bepalen, mijn eigen ideeën te opperen, te experimenteren met eigen inbreng etc., zonder het gevoel te hebben gehad om ergens aan te moeten voldoen waar ik niet achter zou kunnen staan. Altijd heb ik het gevoel gehad dat jouw ervaring mij zou brengen bij
  een site die helemaal bij mij zou passen, helemaal " van mij" zou zijn. Precies dat is wat ik graag ook als kwaliteit aan mijn  klanten wil leveren.
  De instrumenten zoals de instructie filmpjes zijn helder en direct goed toepasbaar. Ook de tussentijdse contacten en de definitieve " online" sessie heb ik als zeer welkom en helpend ervaren.

 • Charlotte van den Heuvel
  www.yogametcharlotte.nl/

  Ik kijk terug op een zeer plezierige samenwerking met Sabine van Erp. De instructiefilmpjes waren heel helder. Deze hielpen mij om snel vertrouwd te raken met het systeem. Ik kreeg van Sabine steeds zeer snelle reacties op mijn vragen en dat was heel fijn, de vaart zat erin! Anderzijds bestond de mogelijkheid voor mij om even wat tijd voor iets te nemen. Dat werkte heel prettig. Ik ben er erg tevreden over dat ik zelf aanpassingen op de website kan doen. De instructiefilmpjes zijn daarbij een goede hulp en ook meteen een mooi naslagwerk! Sabine is deskundig en denkt mee over een bij jouw wensen/persoon/bedrijf passend ontwerp. Ik kreeg waardevolle suggesties voor het vindbaar maken van de website en er was ruime aandacht voor het overzichtelijk houden van het geheel. Ik ben trots op het eindresultaat!
  Warm aanbevolen dus!