Lees wat klanten vonden van de dienstverlening en de samenwerking met Sabine van Erp

Sabine gaat gewoon aan het werk! Heerlijk die actie van Sabine, efficiënt en snel, door te luisteren, verbinding te maken met mij en mijn product, allerlei voorstellen te doen, doortastend en toch mij mijn bedenktijd te geven!
Mijn website is nu online en geheel naar mijn wens!
De site wordt goed gevonden op internet en nog steeds is Sabine, ondanks de afstand, mijn steun en toeverlaat als er vragen zijn.

Pauline Wortelboer

Pauline Wortelboer Loopbaanprofessional

Erg blij met Sabine! Snel, zorgvuldig, goed geïnformeerd. Samen sparren over de website en een prachtig eindresultaat voor een mooie prijs. Ook heel veel superenthousiaste reacties op mijn site van vrienden en facebookmaatjes.
Paul Saager

Limosahollandbirding vogelexcursies

Bovenal vind ik jouw benadering van mijn vraag voor een eigen website erg professioneel. Je hebt goed gekeken naar wie ik ben en wat ik
nodig heb. Na een voortvarende start van jouw kant en de afstemming die je daarbij hebt gezocht, heb ik heb volledige vrijheid ervaren om
mijn eigen tempo te bepalen, mijn eigen ideeën te opperen, te experimenteren met eigen inbreng etc., zonder het gevoel te hebben gehad om ergens aan te moeten voldoen waar ik niet achter zou kunnen staan. Altijd heb ik het gevoel gehad dat jouw ervaring mij zou brengen bij
een site die helemaal bij mij zou passen, helemaal ” van mij” zou zijn. Precies dat is wat ik graag ook als kwaliteit aan mijn klanten wil leveren.
De instrumenten zoals de instructie filmpjes zijn helder en direct goed toepasbaar. Ook de tussentijdse contacten en de definitieve ” online” sessie heb ik als zeer welkom en helpend ervaren.
Marcel Gieling

ZelfZijn Coaching

Sabine is zeer deskundig als webbouwer en heeft daar aanstekelijk veel plezier in. Zij heeft mij met veel geduld geholpen en geïnspireerd bij het bouwen. Ook mij als digibeet wees en wijst ze de weg en zo ontstaat er bij iedereen een persoonlijk gekleurde website
Renie Bosman

Praktijk voor Therapie - Coaching en Opvoedingsondersteuning

Ongelofelijk zoals het is verlopen, ik heb jaren opgezien tegen het laten bouwen van een website . Bij Sabine ging het eigenlijk als vanzelf , alles is aangepast aan hoe ik het zou willen, en binnen een paar dagen kon ik mijn website al zelf bedienen. Sabine bedankt , je bent een fijn persoon om mee te werken , je hebt gevoel voor andermans wensen.
Ap Boelens

Boelens Bikes antieke motorfietsen

Sabine is een kundige, flexibele, betrouwbare vrouw. Ze heeft mij geholpen met het opzetten van mijn website en een paar randzaken daarom heen. Je legt de vraag bij Sabine neer….en ze regelt het ! Door de korte lijnen is het prettig zaken doen met haar. Daarnaast toont ze ook oprecht belangstelling in jou als persoon en in je bedrijf en denkt ze zeker met je mee om de dienstverlening te verbeteren. (bijv. het aanreiken van nieuwe ideeën)

Manfred munters

Manfred munters Mentorschappen

Ik was al ongeveer een jaar van plan om mijn website eens aan te pakken. Maar verder dan dat goede voornemen kwam ik nietJ Totdat Sabine op mijn pad kwam.
Wat ben ik blij met mijn nieuwe website, die binnen no-time ook nog eens naar tevredenheid de lucht in kon. Ik heb Sabine’s professionele en enthousiaste aanpak erg gewaardeerd. Ze hielp me op plezierige manier met duidelijke uitleg en was ook nog eens ongelooflijk snel met reageren op mijn vragen. Haar applicatie is zo gebruikersvriendelijk, dat zelfs een digibeet als ik met plezier zelf met mijn website aan de slag ging. Met het resultaat ben ik erg tevreden en ik zou iedereen die denkt over een aanpassing of vernieuwing van de website haar van harte aanbevelen.
Els van de Snoek

Movimiënto Therapie

Mijn nieuwe website is nu al weer een aantal maanden in de lucht en dat was een ware bevalling. Vooral de weg er naar toe was voor mij erg lastig. Waar vind ik iemand die verstaat wat ik wil, met wie ik kan communiceren. Gelukkig kwam die persoon in de gedaante van Sabine op mijn pad. Na een fantastisch kennismakingsgesprek was het voor mij direct duidelijk dat zij de juiste persoon was om mee aan de slag te gaan. Zij gaf mij de ruimte om mijn ideeën vorm te geven. Met haar kennis en inzicht heeft ze een voor mij werkbare opzet gemaakt waarna we samen verder aan het werk gegaan zijn om tot een prachtig eindproduct te komen. Door al haar steun, snelle reacties via de mail en haar begeleidende filmpjes raakte ik steeds meer vertrouwd met het onderhouden en aanpassen van mijn site. Voor mij is Sabine een engel, geef haar de tijd en zij maakt iets moois!
Corna Groenveld

De Verwondering

Sabine is een top begeleider. Zij heeft twee websites voor mij gebouwd waar ik heel tevreden over ben. Tijdens het bouwen werd ik als klant goed bij betrokken om ook zelf aan de slag te gaan. Sabine bevordert dus niet alleen de competenties, maar ook autonomie en verbinding bij klanten. Dit heb ik als prettig en leerzaam ervaren. Bij Sabine ben je zeker bij het goede adres.
Benito Kaarsbaan

Lessismore-coachingentraining

Sabine is een kundige, flexibele, betrouwbare vrouw. Ze heeft mij geholpen met het opzetten van mijn website en een paar randzaken daarom heen. Je legt de vraag bij Sabine neer….en ze regelt het ! Door de korte lijnen is het prettig zaken doen met haar. Daarnaast toont ze ook oprecht belangstelling in jou als persoon en in je bedrijf en denkt ze zeker met je mee om de dienstverlening te verbeteren. (bijv. het aanreiken van nieuwe ideeën)

Mark Korsten

Managing director Fe Powertools

Door de gebruikersvriendelijke filmpjes van Sabine wordt het heel makkelijk om je eigen website te bouwen en te onderhouden. Ook wanneer ik vragen heb schakelt zij heel snel en prettig waardoor ik weer verder kan met mijn website. Ik ben heel tevreden over het resultaat en het wordt ook leuk om dit zelf te doen.
Mechteld Wisse

Vakantiehuis Oriolus

Op mijn bedrijf Adviesbureau Hotel Bierman in oprichting te kunnen promoten ben ik op zoek gegaan naar een websitebouwer. Iemand met wie ik een klik kan hebben, die begrijpt wat ik wil en dat ook uit kan voeren. Ik heb meerdere mensen uitgenodigd voor een gesprek en uiteindelijk twee partijen gevraagd een offerte in te dienen. De keuze is op Sabine van Erp gevallen.
Waarom? Zij doet echt moeite om te begrijpen wat ik bedoel en gaat op zoek naar mogelijkheden om het waar te maken. En de prijs is aantrekkelijk.
De werkwijze? Met Sabine ben ik in één keer in het (mijn) diepe gesprongen. Het frame van de website staat snel. Heb niet de idee dat Sabine je alles uit handen neemt. En wat ik echt heb ervaren: dat is maar goed ook. Werken met Sabine van Erp heeft bij mij ook geleid tot aanscherping van mijn ideeën over het bedrijf. Gedurende het proces van bouwen van de website heb ik Sabine van Erp leren kennen als iemand die deskundig is, geduldig, heel dienstverlenend en opererend als een partner. En dan is het ook nog een leuk mens.
Het resultaat: een website waar ik trots op ben en een websitebouwer die ik iedereen van harte aanbeveel.
Wim Bierman

Voorheen: Adviesbureau Hotel Bierman Loopbaan- en werk- coaching